Houten vloer op vloerwarming met de 8 Warm soorten

Houten vloer op vloerwarming met de 8 Warm soorten

Warm vloeren biedt een unieke collectie houten vloeren voor vloerverwarming en vloerkoeling. De parketvloeren van Warm hebben een eikenhouten toplaag en een HDF-onderlaag. Die onderlaag is zeer geleidend, waardoor warmte goed wordt doorgegeven. De kwaliteitsvloeren van Warm maken houten vloeren voor vloerverwarming een comfortabel feit. De collectie van Warm bestaat uit 2 soorten legpatroon: Visgraat Vloeren en Planken Vloeren.

Je kunt de legrichting gebruiken om een optisch effect te creëren. Een smalle kamer lijkt breder als je de planken dwars op de langste wanden legt, terwijl een korte kamer langer lijkt als je de planken in de lengte van de kamer legt.

De planken van een parketvloer bestaan uit verschillende houtlagen en hebben aan de zijkanten ‘messen’ en ‘groeven’. Hierdoor sluiten de planken mooi in elkaar, met een strak resultaat. Liever een spannend en tegelijk klassiek effect, anders dan anders? Overweeg dan een visgraatvloer. Bij een visgraat vloer worden de vloerdeeltjes haaks op elkaar gelegd waardoor een uniek karakter ontstaat.

Wat is er mooier dan de vloer door te laten lopen op de trap of je visgraatvloer te ‘omlijsten’ met een bijpassende band? Warm heeft prachtige trapneusprofielen beschikbaar waarmee je vloer en trap verenigd. En voor de visgraatvloeren biedt Warm je de mogelijkheid deze met een stijlvolle band te ‘omlijsten’. Maak je interieur compleet en informeer naar deze prachtige afwerkingsmogelijkheden.

Scroll to top