Warm .

Ultra matte afwerking

Ultra matte afwerking

Alle vloeren van de Warm collectie zijn kant-en-klaar afgewerkt voor jarenlang woonplezier. Drie vloeren zijn afgewerkt met een unieke ‘invisible’ ultramatte lak. Een geweldige uitvinding! Door deze sterke laklaag kunnen ze tegen een stootje, zijn ze zeer onderhoudsarm maar ziet jouw parketvloer er net zo mat uit als een geoliede vloer.

Lees meer
Soorten vloerverwarming

Soorten vloerverwarming

Er zijn diverse mogelijkheden voor vloerverwarming. De bekendste is conventionele vloerverwarming, waarbij waterleidingbuizen op of in de betonvloer liggen worden afgedekt met een afwerkvloer of egaline. Er zijn ook droogbouwsystemen op de markt, voorbewerkte isolatieplaten waarin de leidingen worden verwerkt.

Lees meer
No-nonsense keuken

No-nonsense keuken

Een stoere keuken wilden we! Strak zwart-wit, greep-loze lades en een robuust natuurstenen aanrechtblad. Deze plaatsten we op een rustiek eikenhouten visgraatvloer, wat een sfeervol contrast geeft aan de no-nonsense keuken en waardoor het geheel een luxe uitstraling kreeg.

Lees meer
Heerlijk gelijkmatig warm

Heerlijk gelijkmatig warm

Ons strakke nieuwbouwhuis is prachtig afgewerkt met glad stucwerk, mooie paneeldeuren en echt houten kozijnen. Ook voor de vloer gingen we voor kwaliteit. Om het geheel warm en sfeervol te maken kozen we voor een rustieke parketvloer met een naturel olie. Deze plankenvloer met de knusse naam ‘Caramel Macchiato’ heeft een levendig karakter met mooie noesten. 

Lees meer

Comfortabel gevoel

Dit hadden we veel eerder moeten doen! Het is heerlijk thuiskomen sinds wij ons huis een make-over gaven en kozen voor een Warm vloer in combinatie met vloerverwarming. We schoppen nu thuis de meteen de schoenen uit en genieten van het comfortabele gevoel van verwarmd hout onder onze blote voeten.

Lees meer
Perfect aansluitende trapafwerking

Perfect aansluitende trapafwerking

Bestaande trappen in huis zijn tegenwoordig prachtig te moderniseren. Een nieuwe trap, zonder het ongemak van een complete verbouwing. Hiermee sluit jouw trap perfect aan op je nieuwe Warm vloer en zorg je voor een mooi totaalplaatje in het interieur. Heerlijk zorgeloos!

Lees meer
Scroll to top